Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: “ Θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό ”

Virgil: “ Θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό ”

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Virgil van Dijk ενόψει του αποψινού αγώνα με την Porto και ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Champions League.

Οι Reds βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση της Premier League, ενώ ο στόχος στο Champions League είναι ο τελικός της Μαδρίτης, όπως τόνισε ο Ολλανδός διεθνής.

Ο Virgil van Dijk για την συνέχεια δήλωσε:

“ Θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά είναι μια πολύ καλή στιγμή να είσαι παίκτης της Liverpool. Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό. ”

“ Πρέπει να το πιστέψουμε. Θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό. Γι’ αυτό βρισκόμαστε στη διοργάνωση. ”

Για τον επαναληπτικό με την Porto:

“ Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, όμως γνωρίζουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και περιμένουμε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Δεν σκεφτόμαστε, πως έχουμε περάσει ήδη στα ημιτελικά. Θέλουμε να τελειώσουμε την πρόκριση, γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Να περάσουμε στον επόμενο γύρο. ”

“ Η Porto μπορεί να γίνει επικίνδυνη και το γνωρίζουμε αυτό. Είχαν τις ευκαιρίες τους και στο πρώτο παιχνίδι, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. ”

“ Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα αμυνθούμε απλά, για να προστατεύσουμε το 2-0. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε εκτός έδρας γκολ. ”

Μόνο ο τελικός στο μυαλό του Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com